Wyk艂ad i warsztaty z psychoonkologii 15. i 16.11.

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych na kolejne wydarzenia w projekcie Psychoonkologia. Projekt ma na celu pomoc choruj膮cym na nowotwory i ich bliskim w lepszym radzeniu sobie z chorob膮. W najbli偶szym czasie odb臋dzie si臋 wyk艂ad dla bliskich os贸b chorych oraz warsztaty dla os贸b chorych na choroby nowotworowe.

W ramach projektu PSYCHOONKOLOGIA Fundacja Wemenders zaprasza na bezp艂atny 2-godzinny wyk艂ad dla bliskich os贸b choruj膮cych na nowotw贸r. Spotkanie odb臋dzie si臋 15 LISTOPADA 2013 (pi膮tek) w godzinach 18.00-20.00, w sali przy ul. Paca 40 w Warszawie.

Wyk艂ad skierowany jest tak偶e do os贸b bliskich chorych na choroby nowotworowe, a tak偶e do opiekuj膮cych si臋 chorymi, wolontariuszy oraz pracownik贸w hospicj贸w, szpitali.

Z kolei 16 LISTOPADA 2013 (sobota) w godzinach 11.00-15.00 w siedzibie Fundacji Wemenders ul. Kacza 6/59 w Warszawie odb臋dzie si臋 bezp艂atny 4-godzinny warsztat dla os贸b z chorob膮 nowotworow膮 - - czyli jak poradzi膰 sobie z emocjami i stresem w chorobie nowotworowej.

Oba wydarzenia poprowadzi ekspert fundacji 鈥 psychoonkolog i psychoterapeutka Magdalena Nagalska.

Zainteresowanych udzia艂em w wyk艂adzie lub warsztacie prosimy o wys艂anie maila rejestracyjnego (imi臋, nazwisko, nr telefonu) na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczy膰, konieczne jest w艂膮czenie w przegl膮darce obs艂ugi JavaScript. , rejestracj臋 poprzez formularz lub telefonicznie: 607840323.