Nasza propozycja

Proponowane modu艂y w ramach Programu Work Life Balance:

• Wyk艂ad dla pracownik贸w omawiaj膮cy wybrane, poszczeg贸lne choroby cywilizacyjne lub kompleksowo wszystkie w uj臋ciu Work Life Balance - max. 40 pracownik贸w, cztery godziny, jeden trener wyk艂adowca, materia艂y samokszta艂ceniowe, test diagnozuj膮cy omawiany obszar przed lub w trakcie wyk艂adu.
  • Warsztat dla kadry menad偶erskiej obejmuj膮cy wybrane, pojedyncze choroby i sposoby zarz膮dzania zespo艂em w ich obliczu lub obejmuj膮cy wszystkie choroby cywilizacyjne - max. 15 os贸b, osiem godzin, jeden- dw贸ch trener贸w (do ustalenia), materia艂y samokszta艂ceniowe, testy diagnostyczne przed lub w trakcie warsztatu.
  • Spotkania ze specjalist膮 - w formie dnia otwartego lub konsultacji indywidualnych w siedzibie Klienta lub Fundacji (niezale偶nie konsultacje on-line via Portal).
  • Materia艂y samokszta艂ceniowe 鈥 podr臋czniki, 膰wiczenia, metody radzenia sobie 鈥 w formie papier o艂贸wek lub multimedialnej, jako uzupe艂nienie lub niezale偶ne dzia艂anie dla pracownik贸w pozostaj膮cych poza zasi臋giem lub nie maj膮cych mo偶liwo艣ci osobistego udzia艂u w wy偶ej wymienionych dzia艂aniach).
  • Testy diagnostyczne rozwoju chor贸b cywilizacyjnych (test pracoholizmu, test wypalenia zawodowego, test poziomu stresu, test na depresj臋) 鈥 dost臋pne online poprzez bezpieczn膮 platform臋 lub papier o艂贸wek stanowi膮ce dzia艂anie towarzysz膮ce projektowi szkoleniowemu lub niezale偶ne narz臋dzia diagnostyczne dla pracownik贸w Firmy.

Aby uzyska膰 wi臋cej informacji na temat Programu Work Life Balance, wystarczy do nas napisa膰 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczy膰, konieczne jest w艂膮czenie w przegl膮darce obs艂ugi JavaScript. , a skontaktujemy si臋 z Pa艅stwem celem doszczeg贸艂owienia Pa艅stwa potrzeb.