Badanie w艣r贸d Polonii

Po badaniu dotycz膮cym opinii na temat psychiatrii w Polsce, pora na ankiet臋 w艣r贸d Polak贸w mieszkaj膮cych za granic膮.

Fundacja Wemenders postanowi艂a wesprze膰 osoby przebywaj膮ce na emigracji, w poszukiwaniu odpowiedzialnych, sumiennych  specjalist贸w zdrowia psychicznego. Dzia艂ania, jakie podejmujemy, ogniskuj膮 si臋 nie tylko na pracy nad zwi臋kszeniem dost臋pno艣ci do pomocy psychologicznej, ale r贸wnie偶 na pracy z lekarzami i terapeutami. Nasz膮 misj膮 jest promowanie humanistycznego i ca艂o艣ciowego  podej艣cia  do leczenia. W zwi膮zku z powy偶szym chcieliby艣my spyta膰 emigrant贸w o przekonania na temat zawodu psychiatry i stanu psychiatrii zagranic膮.

Zapraszamy do wype艂nienia anonimowego kwestionariusza. Wyniki ankiety zostan膮 wykorzystane w pracach zbiorczych, podczas wyk艂ad贸w i konferencji naukowych. Dane metrykalne s艂u偶膮 jedynie informacji statystycznej. Zadanie nie powinno zaj膮膰 wi臋cej ni偶 10 minut. Za pomoc serdecznie dzi臋kujemy.

Link do ankiety: http://www.polonia-ankieta.xt.pl